Bij 2OrangeLED hebben wij een samenwerking met onze partners. Onze partners bevinden zich in binnen en buitenland en zijn zorgvuldig geselecteerd op hun specifieke kwaliteiten. Wij zijn van mening dat alleen een goede samenwerking en het bijeen brengen van specialisme kan leiden tot een perfect eindproduct of oplossing voor onze klanten.

Een bijzondere partner van ons is 2.Orange. Als business unit van 2.Orange hebben wij hier uiteraard een speciale band mee. Bij 2.Orange zijn ze specialist op audiovisuele & ICT oplossingen. Al diverse jaren worden bij 2.Orange honderden ruimtes, zoals auditoria, trainingsruimtes, boardrooms etc. ingericht met audiovisuele middelen. Deze ruimtes of complete kantoorpanden worden voorzien van de diverse audiovisuele middelen van touchscreen tot en met domotica oplossingen.

Inmiddels is 2.Orange groot geworden en heeft voor vele gelukkige klanten gezorgd. Nagenoeg alle klanten van het eerste uur zijn nog steeds klant en verzorgt 2.Orange het onderhoud van de audiovisuele middelen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die 2.Orange u kan bieden? Kijk dan eens op de website: www.2orange.nl of bel 010-8200306.

SBCNL of Solutions Center Nederland is onze partner als het gaat over ContentCasting. SBCNL is gespecialiseerd op het gebied van software oplossingen welke direct of indirect gekoppeld wordt aan audiovisuele producten. Met deze software oplossingen wordt een audiovisueel product ook echt een oplossing. Bijvoorbeeld een touchscreen wordt dan een bezoekersregistratie systeem of een digitale receptie. Een monitor of een ledwall of videowall wordt dan een oplossing waarop informatie getoond kan worden.

Bij SBCNL werken specialisten die oog hebben voor audiovisuele vraagstukken en waarbij de ontwikkelde software mogelijkheden biedt, Als 2OrangeLED maken wij gebruik van ContentCasting.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die SBCNL u kan bieden? Op de website staan de diverse oplossingen: www.sbcnl.nl

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw boodschap