Outdoor Ledwalls ziet u steeds meer terug in het straatbeeld. Aan het gebruik van Outdoor Ledwalls worden hoge eisen gesteld, met name ten aanzien van de warmte regulering in de behuizing. Outdoor Ledwalls zijn met hun hoge helderheid, hoge beschermingsgraad (IP gradatie) en hun ver uit elkaar staande lampjes (pixels), bij uitstek geschikt voor buiten gebruik. De ledwalls zijn prima zichtbaar in een felle zon dit maakt het tot de perfecte communciatietool in de buitenomgeving.

Algemeen

Voor outdoor toepassingen wordt steeds vaker een outdoor ledwall gebruikt. We zien deze oplossingen steeds vaker in het straatbeeld verschijnen, langs snelwegen of bevestigd aan een bedrijfspand. Ook als informatiebord bij toegang van een gemeente zien we steeds meer een ledwall gebruikt worden.

Belevenis

Uw klanten en bezoekers krijgen door de hoge kwaliteit van onze led displays afbeeldingen en video’s  met gedetailleerde informatie te zien. Een ledwall wordt opgebouwd uit modules en kan dan ook in elk gewenst formaat geleverd worden.. Door het toepassen van onze specifiek voor outdoor gebruikte led modules is de beleving van onze ledwall zeer groot, zowel van grote als kleine kijkafstand.

Kwaliteit

De outdoor ledwall van 2OrangeLED is uniek doordat de panelen uniek zijn door het gebruik van een unieke constructie. Dit zogenaamde “plug & play” principe maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een ledwall op te bouwen. Alle componenten zijn uitvoerig getest, niet alleen de led’s, maar met name ook de behuizing en speciale koeling van de panelen. Dit wordt niet meer gedaan middels de veel gebruikte kabinetten met ventilatoren, welke veelal problemen kunnen veroorzaken door vervuiling, maar door toepassing van passieve koeling.

Door toepassing van deze nieuwe technieken is de kwaliteit uitmuntend en is 24/7 gebruik voor de langere termijn geen issue.

Product

De led panelen zijn voorzien van 10mm pixel pitch met een grote inkijkhoek. Een brightness van 10.000 cd/m2 is ruim voldoende en kan automatisch gedimd worden. De installatie van de panelen is door de toepassing van de honinggraat modules en het unieke control systeem gemakkelijk en snel te realiseren. Het doorverbinden met twee kabels tussen de panelen is al voldoende.

Naast de unieke panelen, u kunt de constructie in onze showroom zien, is voor een outdoor ledwall de constructie ik van belang. De constructieve voorzieningen zullen door 2OrangeLED worden berekend en gefabriceerd waarna ons team van monteurs de ledwall compleet komt installeren.

De afwerking van de wall zal uiteindelijk plaats vinden middels een randafwerking een aangesloten worden op ons ContentCasting systeem waardoor er content getoond kan worden op de ledwall.

Door het controlsysteem hebben wij de mogelijkheid om op ledniveau uw videowall te monitoren.

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw boodschap