2OrangeLED hecht zeer veel waarde aan een goede projectbegeleiding van ontwerp, constructieberekening tot en met SLA implementatie. Onze gekwalificeerde monteurs verzorgen de hardware en ContentCasting installatie. Zelfs online is 2OrangeLED in staat uw ledwall te monitoren en u te ondersteunen bij het plaatsen en maken van content. Met onze support overeenkomst ontzorgen wij u geheel voor de komende jaren.

Projectmanagent

Een ledwall vraagt om een professioneel projectmanagement. Met name vanwege de complexiteit en beoogde kwaliteit zorgen wij, bij elk project, voor een projectmatige aanpak. Dit zorgt ervoor dat er op een flexibele en op de klant afgestemde manier gewerkt kan worden. Met als resultaat een project afgestemd op uw eisen en wensen. Geen project aanpak met veel woorden maar concreet en heldere stappen, het gaat uiteindelijk om het eindresultaat, ons gezamenlijk project en uw ledwall of videowall.

Onze projectaanpak kent dan ook de volgende zes fases:

 1. Omschrijving project
 2. Ontwerp en engineering
 3. Productie
 4. Installatie en configuratie
 5. Oplevering
 6. SLA implementatie

Installatie

2OrangeLED verzorgt de gehele professionele installatie en constructie van de Ledwall. De constructie wordt ontworpen en berekend op sterkte. Veelal zijn  de door ons te plaatsen ledwalls maatwerk hetgeen ook voor de constructie van de displays consequenties heeft. Wij dragen zorg voor de gehele installatie van uw indoor of outdoor ledwall.

Support

Het onderhouden van uw ledwall draagt bij aan de levensduur en kwaliteit van uw ledwall op langere termijn. Wij adviseren dan ook om het onderhoud van uw wall te laten uitvoeren door onze specialisten. Onze technische mensen zijn allemaal gekwalificeerd om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Met een support overeenkomst gaan wij een stap verder en verzorgen wij jaarlijks preventief onderhoud, onder andere kalibratie van de wall, controle op constructie en afstellen van de wall. Het correctieve onderhoud wordt dan op basis van afgesproken response tijden uitgevoerd inclusief de inbegrepen kosten. Een support overeenkomst verzekerd u van excellente service.

Online

Met onze online verbinding kunnen wij zelfs op afstand uw ledwall monitoren en eventuele problemen van de hardware in een vroeg stadium constateren en herstellen. Indien u voor de aansturing gebruik maakt van onze ContentCasting software kunnen wij zelfs uw content en geplande content corrigeren of plaatsen van afstand.

Financiëring

Een ledwall kan een aanzienlijke investering zijn. Wij begrijpen dat niet iedereen deze investering direct wil of kan doen. 2OrangeLED heeft dan ook afspraken met gerenommeerde financiering maatschappijen welke onze projecten verstaan. Het komt dan ook met regelmaat voor dat een ledwall door ons, in samenwerking met deze partijen, wordt gerealiseerd.

Maar laat u niet afschrikken, wij hebben al diverse partijen versteld doen staan van onze tarieven voor aanschaf van een ledwall of videowall.

Uw voordelen:

 • Zes stappen project
 • Installatie afdeling
 • Support afdeling
 • Online monitoring
 • Vakkundig

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw boodschap